Un sopar divertit i emotiu tanca els actes de la Jornada col·legial

Publicada el 02/12/2010

El passat 26 de novembre va tenir lloc el Sopar de commemoració del 20è aniversari de la creació del nostre Col·legi, que va tancar els actes corresponents a la Jornada col·legial celebrada el mateix dia. El Sopar va servir també per gaudir de la companyia d'altres companys i companyes, i homenatjar i premiar alguns del nostres col·legues fisioterapeutes.

L'acte es va iniciar a les 21.00 h amb el parlament del degà, Sr. Francesc Escarmís, que va presentar als assistents la creació del Consell Social de la Fisioteràpia, un ens col·legial de caràcter consultiu no vinculant que assessorarà la Junta de Govern a partir de l'experiència professional i personal de les persones que el componen; a més és un fòrum de tractament d'aspectes relacionats directament o indirecta amb la Fisioteràpia, de formació d'iniciatives i elaboració de propostes. El degà va fer incidència també a l'èxit de la Jornada col·legial així com als 20 anys d'existència del nostre Col·legi, el pioner de tot l'estat.

El Sopar Fisioterapeutes jubilats Fisioterapeutes doctors

Tot seguit es va servir el sopar i, posteriorment, es va fer l'habitual homenatge als col·legiats jubilats el darrer any, acte al qual li va seguir el reconeixement als fisioterapeutes doctors (Montserrat Inglés, José Manuel Sánchez i Josep Medina), i l'emotiu lliurament –tant per les paraules de presentació del degà com per l'agraïment del premiat- del Premi June Nystrom, que aquest any va recaure en el Sr. Ricard Montané, fisioterapeuta i professor de l'EU Gimbernat.

Premi June Nystrom Actuació Mag Lari

Per cloure la festa vam poder comptar amb la fantàstica i divertidíssima actuació del Mag Lari, que ens va oferir una mostra del seu darrer espectacle i va ser la mà innocent d'un sorteig que va premiar amb un abonament bescanviable per dues nits d'hotel per a dues persones a dos col·legiats; un gran final de festa per un dia i una nit on el nexe d'unió va ser la Fisioteràpia.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×