27 de febrer III Esmorzar Col·loqui a Lleida: "La Fisioteràpia Respiratòria"

Publicada el 03/02/2010

Benvolguts companys i companyes,

La Secció Territorial de Lleida organitza el III Esmorzar Col·loqui.

Enguany el tema de la conferència i posterior col·loqui serà "La Fisioteràpia respiratòria", tant des de la vessant del tractament de la patologia aguda com crònica.

Les ponències seran a càrrec de Maria Bedoya, fisioterapeuta especialitzada en l'àrea de la fisioteràpia respiratòria, a la Clínica pont des Chaumes de Montauban (França) i Laia Cabau, fisioterapeuta especialitzada en l'àrea de fisioteràpia respiratòria a l'Hospital de Santa Maria de Lleida.

Desitgem comptar amb la vostra assistència i així poder tenir un contacte més proper amb tots els fisioterapeutes de les comarques de Lleida. L'acte tindrà lloc el proper dia 27 de febrer a les 9:30 (obertura de la Sala a les 9) a la Sala d'Actes de l'Hospital Arnau de Vilanova (Av. Alcalde Rovira Roure 80, de Lleida).

El programa de la Jornada és el següent:

9:30h: Inauguració de l'acte.
9.45h: Ponència "Abordatge del pacient amb problemes respiratoris aguts", a càrrec de Maria Bedoya.
10:30h: Esmorzar per als assistents.
11:00h: Ponència "Abordatge del pacient amb problemes respiratoris crònics", a càrrec de Laia Cabau.
11:30h: Cas clínic.
12.00h: Debat amb els assistents.
13:00h: Cloenda de l'acte.

L'assistència a l'Esmorzar Col·loqui és gratuïta per a tots els col·legiats, però és imprescindible que confirmeu la vostra assistència abans del 23 de febrer a través de l'enllaç Esmorzar Lleida: o bé per telèfon al 902 106 532.

IMPORTANT: Totes les peticions rebran una confirmació, telefònica o per correu electrònic, amb el número de inscripció, necessari per accedir a l'esdeveniment.

Amb la confiança de poder saludar-vos personalment, rebeu una cordial salutació.

Secció Territorial de Lleida
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×