El Col·legi visita els col·legiats del Baix Empordà

Publicada el 31/05/2010

El passat 25 de maig, representants de la Junta de Govern del Col·legi van visitar Palamós en el marc de la campanya col·legial 'El Col·legi en moviment', una acció que pretén acostar el Col·legi als fisioterapeutes residents arreu de Catalunya, i que té per objectiu compartir experiències i idees, i conèixer la realitat de la nostra professió a cada territori.

Al matí, els senyors Francesc Escarmís i Manel Domingo, degà i vicedegà del Col·legi, respectivament, van visitar el Sociosanitari de Palamós, on van poder parlar amb tres fisioterapeutes que hi treballen. Tot seguit es van dirigir a l'Hospital de Palamós, on van ser molt ben atesos per la coordinadora de Fisioteràpia, que els va mostrar un centre nou a Palafrugell que és una residència que, a la tarda i de forma ambulatòria, ofereix servei de Fisioteràpia. L'última visita va ser al centre Alphamèdic, on van ser molt ben rebuts.

A la tarda, el CAP de Palamós va acollir una reunió entre representants de la Junta de Govern del Col·legi i col·legiats del Baix Empordà. La taula presidencial va estar integrada pel degà del Col·legi, Sr. Francesc Escarmís; el vicesecretari, Sr. Gabriel Liesa; i la vocal de la Secció Territorial de Girona, Sra. Alba Resplandis, que va explicar, entre d'altres, les accions realitzades per aquesta secció durant el darrer any, la ubicació de la seva nova seu a l'edifici Fòrum Sanitari de Girona i la possibilitat de disposar del Servei d'Assessoria fiscal i laboral a la seu gironina.

Tot seguit, el degà va prendre la paraula per explicar l'objectiu de l'acció d'apropament al col·legiat, que no és altra que contactar amb la realitat de la Fisioteràpia arreu del territori. Posteriorment es va obrir un espai per al debat en el qual els fisioterapeutes assistents van poder donar resposta a qüestions que els preocupaven, tals com el la lluita contra l'intrusisme, les escoles de massatge, els honoraris de les mútues, les competències transversals amb d'altres professionals sanitaris i el reconeixement públic i social de la Fisioteràpia, una fita per a la qual ens toca a tots treballar.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio