El Col·legi torna a participar, un any més, al Fira Gran

Publicada el 06/05/2010

Per cinquena vegada consecutiva, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya participa en el 12è Saló de la Gent Gran de Catalunya, FiraGran'10. Com els altres anys, s'ha col·locat un estand informatiu on s'ofereixen, també, valoracions i assessorament a totes les persones que ho sol·licitin. A més, la Comissió de Geriatria ha organitzat una xerrada sobre la promoció de l'autonomia i la Comissió de Parkinson n'exposarà una altra sobre com caminar amb aquesta malaltia.

La mostra, ubicada un cop més a la Farga de l'Hospitalet, es va inaugurar el 5 de maig amb la presència del Sr. Juli Simón, director de la Fira; la Sra. Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat; la Sra. Teresa Padrós, vocal de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, i la consellera de Salut, Sra. Marina Geli, que va afirmar que "al segle XX van haver-hi dues revolucions silencioses molt importants: la de les dones i la de la gent gran; gràcies, aquesta última, a l'envelliment actiu".

Presentació Fira Gran 2010 Estand Fira Gran 2010 Divulgació Fira Gran 2010

 Seguidament les autoritats van recórrer els diferents estands de la Fira, i es van aturar al del Col·legi. Se'ls va informar de les tasques que realitzen els fisioterapeutes, les activitats programades per al Saló i el paper de la Fisioteràpia en geriatria. A continuació, com cada any, es van lliurar els XI Premis Fira Gran, que reconeixen la implicació d'entitats i persones grans en diferents àmbits com el cultural, l'esportiu, el professional o el social. Aquest acte va estar presidit per la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila.

FiraGran'10, que finalitza el 9 de maig, ofereix moltes activitats per a la gent gran, xerrades i fòrums de debat. És un esdeveniment gratuït i l'horari és de 10 h a 20 h.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×