El Col·legi i (gAmis) signen un conveni de col·laboració

Publicada el 21/01/2011

El 18 de gener passat, el Col·legi i l'associació (gAmis) – Grup d'Ajuda Mama i Salut- van signar un conveni marc de col·laboració. El degà del CFC, Sr. Francesc Escarmís, i la presidenta de (gAmis) van rubricar un acord l'objectiu del qual és "promoure accions destinades a la millora de la salut de la població i, concretament la informació sobre el limfedema i el càncer de mama" i promoure actuacions i projectes que "contribueixin a millorar les condicions de l'exercici professional d'afectades de càncer de mama en la seva vida laboral i social".

Conveni Gamis

Per facilitar el desenvolupament d'aquest conveni es constituirà una comissió mixta, formada per dos integrants de cada entitat, les funcions de la qual serà, entre d'altres, "determinar les normes de coordinació, execució i seguiment dels projectes, i proposar col·laboracions en temes científics i tecnològics d'interès comú".

(gAmis) és una associació creada l'any 2000 per un grup de dones afectades de càncer de mama. Totes les seves accions van dirigides a fomentar el suport mutu entre les associades, l'intercanvi d'experiències i la millora de la informació envers la patologia, ajudant les afectades des de diversos àmbits.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×