Participa en l'enquesta de Fisioteràpia respiratòria dels Grups de Treball de Fisioteràpia respiratòria de la SEPAR

Publicada el 21/01/2011

La Comissió de Fisioteràpia Respiratòria del Col·legi sol·licita la vostra col·laboració per a la realització d'una enquesta creada pels Grups de Treball de Fisioteràpia respiratòria de la SEPAR (als quals hi pertanyen alguns companys de la Comissió) que ha de servir perquè aquests grups puguin conèixer la situació actual de la Fisioteràpia respiratòria a Espanya. Aquesta és la petició que, des de SEPAR, ens han fet arribar:

Els Grups de Treball de Fisioteràpia Respiratòria que pertanyem a la SEPAR (Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica) volem conèixer la situació actual de la Fisioteràpia respiratòria a Espanya per poder establir estratègies d'actuació i implementació per al futur. Per aquest motiu, sol·licitem la teva col·laboració i et demanem que responguis un ràpida enquesta en línia a la qual hi pots accedir a través del següent enllaç:

http://FreeOnlineSurveys.com/rendersurvey.asp?sid=btlafvhnc6qzmw8823352

Per respondre aquesta enquesta has de ser fisioterapeuta, però no cal que treballis o tinguis relació amb l'àmbit de la Fisioteràpia respiratòria. Per a nosaltres la teva resposta també és important.

Gràcies per la teva col·laboració,

Grups de Treball de Fisioteràpia Respiratòria (GTFR) de SEPAR

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×