La Comissió de Geriatria presenta la conferència Roba adaptada per a persones grans amb discapacitat

Publicada el 27/01/2011

El passat 24 de gener va tenir lloc, a la seu col·legial, la conferència "Roba adaptada per a persones grans amb discapacitat", presentada per la Comissió de Geriatria del Col·legi. L'acte va comptar amb la presència del Sr. Ramon Vidal, cap de màrqueting i vendes de l'empresa GMK Confort, i de la Sra. Imma Jiménez, directora de la mateixa empresa.

La conferència es va dividir en dues parts. En la primera el Sr. Vidal va presentar l'empresa, va explicar la seva creació i els objectius que persegueix amb la seva activitat. En la segona part, més demostrativa, es van mostrar als assistents els productes que fabrica GMK Confort.

En paraules del Sr. Vidal, "l'empresa es comença a gestar el 2007, quan, davant d'una situació familiar concreta, la Sra. Jiménez no troba les peces de roba adequades per vestir una persona enllitada". Després d'aquesta recerca infructuosa, el 2008 es crea GMK, per donar resposta a aquestes mancances i no només buscar posar fàcil els actes quotidians de la persona enllitada sinó també del seu cuidador. No neix, però, com una empresa enfocada a l'àmbit sanitari, sinó que pretén fabricar roba que segueixi les tendències de moda en termes de teixits, colors i patrons.

Com a novetat, actualment GMK Confort treballa amb un teixit anomenat Equinox, lleuger i sintètic, que està recobert d'elements bioceràmics que permeten, entre d'altres, millorar el reg sanguini i ajudar a mantenir l'equilibri del malalt. Teixits com aquest col·laboren a assolir l'objectiu previst per GMK: facilitar la vida a les persones amb pèrdua d'autonomia i d'aquelles que en tenen cura.

Posteriorment a aquesta conferència, la Comissió de Geriatria va presentar als assistents les activitats realitzades durant el 2010, així com les previstes per al 2011, on destaca, entre d'altres, la publicació de l'esperada Guia de canvis posturals.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×