L'apropament al col·legiat visita el Bages

Publicada el 31/01/2011

El passat dimarts 25 de gener, el degà, el vicedegà i el vicesecretari de la Junta de Govern, Sr. Francesc Escarmís, Sr. Manel Domingo i Sr. Gabriel Liesa, respectivament, es van desplaçar fins a la comarca del Bages en compliment d'un dels objectius establerts per la Junta de Govern: apropar el Col·legi als col·legiats.

A primera hora del matí, els senyors Escarmís i Domingo van realitzar una visita a l'Hospital Sant Andreu de Manresa, on van mantenir una trobada amb els fisioterapeutes del centre. Després es van reunir amb el regidor de Salut de l'Ajuntament de Manresa a qui van explicar-li l'acció d'apropament al col·legiat i li van oferir la nostra col·laboració en tot allò que puguin necessitar. Posteriorment van visitar el centre hospitalari Althaia, on es van reunir amb tots els fisioterapeutes del centre per parlar de la situació de la Fisioteràpia a la zona.

L'activitat de la tarda, a la qual es va afegir el vicesecretari, es va centrar en la visita al Centre de Rehabilitació del Bages, on els membres de la Junta de Govern van tenir l'oportunitat de conèixer la forma de treballar del centre. A les vuit del vespre, l'agenda de la Junta de Govern es va tancar a la FUB, amb una trobada amb fisioterapeutes bagencs. El degà va explicar, entre d'altres, l'objectiu de l'acció 'El Col·legi en moviment', i el vicedegà va plantejar la nova situació dels plans directors de primària i aparell locomotor, que permetrà l'entrada dels fisioterapeutes a l'atenció primària; també va presentar el nou servei col·legial, el SOL, del qual va explicar la seva filosofia i objectius.

Apropament al col·legiata Manresa Apropament col·legiat a Manresa Apropament col·legiat a Manresa

La participació dels assistents va ser força activa i interessant; es van plantejar els dubtes que molts fisioterapeutes tenen envers el Pla Bolonya i com afectarà als ja diplomats; es van crear temes de debat en relació al present i futur de la Fisioteràpia a la zona, i els assistents van tenir l'oportunitat de transmetre i compartir les seves inquietuds respecte de l'intrusisme.

La reunió es va cloure passades les 22.00 h, amb la sensació per part de tots els assistents, d'haver pogut compartir una estona de debat en què la Fisioteràpia i la seva pràctica a la comarca del Bages van centrar la reunió.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×