El CFC coorganitza les 6es Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran

Publicada el 22/12/2011

Els propers 23 i 24 de març, tindran lloc les 6es Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran a l'Espai Pujades 350 (c/ Pujades, 350, de Barcelona).

Enguany aquesta cita comptarà amb la presència de set col·legis professionals implicats en l'atenció a la gent gran, fet que evidencia la importància i el prestigi aconseguit per aquestes jornades. Al marge del nostre, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, hi seran presents també el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona, el Col·legi Oficial de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya. També hi col·labora l'Associació de Professionals de Teràpia Ocupacional de Catalunya.

El nostre Col·legi, que hi participa com a coorganitzador, hi estarà molt ben representat: el degà, Sr. Manel Domingo, formarà part del Comitè d'Honor; i el Sr. Gabriel Liesa, secretari, i la Sra. Benilde Martínez, vocal, formaran part del Comitè Organitzador.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya posa a disposició dels col·legiats interessats en aquestes jornades 20 beques per a les vint primeres inscripcions amb un descompte del 50% respecte del preu d'inscripció, que seran atorgades per rigorós ordre de sol·licitud.

Des del Col·legi animem a tots els fisioterapeutes dedicats a l'àmbit de la geriatria, cada cop amb més pes dins la nostra societat, a participar i gaudir de dos dies amb molt a compartir i molt a aprendre.

Podeu consultar el programa preliminar de les Jornades aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×