La incontinència urinària, tema del IV Esmorzar Col·loqui a Lleida

Publicada el 09/02/2011

El passat dia 29 de gener va tenir lloc el IV Esmorzar Col·loqui de les terres de Lleida, i el tema que va centrar la conferència va ser: "Incontinència Urinària. La patologia silenciosa". L'acte es va realitzar per primer cop a la seu col·legial de Lleida, recentment inaugurada.

Les ponents convidades van ser dues fisioterapeutes lleidatanes especialitzades en aquest camp. Primerament, la Sra. Dolors Gómez, fisioterapeuta de l'Hospital Santa Maria de Lleida i fisioterapeuta i directora del centre de rehabilitació Fowler, i, a continuació la Sra. Judith Garcia, fisioterapeuta de l'Hospital Santa Maria de Lleida, van donar a conèixer la importància de la intervenció fisioterapèutica ens aquestes patologies, tant en pacients femenines com en els masculins. Posteriorment es va obrir un debat centrat en com la publicitat interpreta i dóna a conèixer aquesta problemàtica.

Esmorzar Col·loqui 2011 Esmorzar Col·loqui 2011 Esmorzar Col·loqui 2011

Com a cloenda es va establir un col·loqui entre les ponents i els col·legiats, en el qual es van exposar diverses experiències en l'àmbit de la incontinència urinària i es van resoldre dubtes i inquietuds. Tot seguit, els assistents van poder degustar d'un bon esmorzar, cortesia del Col·legi, mentre alguns col·legiats es retrobaven amb antics companys.

La Secció Territorial de Lleida vol agrair, un cop més, la gran participació del col·lectiu de fisioterapeutes lleidatans, atès que hi van assistir uns 35 col·legiats. Aquesta resposta és la que ens anima a seguir desenvolupant aquesta tasca.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×