El Col·legi present, per tercera vegada, a les Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran

Publicada el 01/04/2011

Els passats dies 25 i 26 de març, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va participar, per tercera vegada, en les 5es Jornades Multidisciplinàries Catalanes de Residències de Gent Gran, a Barcelona. El degà, Sr. Francesc Escarmís, va formar part de la taula inaugural juntament amb els degans dels col·legis de metges i infermeria de Barcelona, així com amb els degans dels col·legis d'advocats, treballadors socials i psicòlegs de Catalunya. El senyor Escarmís va manifestar la importància de la Fisioteràpia dins la geriatria i va instar a fer un treball interdisciplinari per tal de millorar el servei als usuaris de les residències i llurs famílies.

Posteriorment el secretari del Col·legi, Sr. Gabriel Liesa, va moderar la taula on s'explicaven diferents teràpies com la musicoteràpia, la risoteràpia o la teràpia assistida per animals. En aquest sentit, el fisioterapeuta de la Residència Cambrils Suite, David Moya, va exposar els avantatges que hi ha a l'hora de treballar amb gossos ensinistrats per fer teràpia i ajudar les persones que tenen problemes de mobilitat.

Cal destacar també la ponència de la fisioterapeuta de la Comissió d'Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives, Sra. Carolina García, que va parlar de la importància del fisioterapeuta en la vida d'una persona resident.

D'altra banda hem de destacar la participació del vicedegà, Sr. Manel Domingo, i el secretari, Sr. Gabriel Liesa, en els comitès organitzador i científic d'aquestes jornades.

Remarquem l'èxit d'assistència a les Jornades, que es va xifrar, d'acord amb l'organització, en més de 300 assistents.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×