L'Hospital del Mar acull la II Jornada de Fisioteràpia en Traumatologia

Publicada el 01/04/2011

Els propers 20 i 21 de maig se celebrarà, a l'Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, la II Jornada de Fisioteràpia en Traumatologia, Abordatge global, Extremitat superior, que està organitzada per l'equip de Fisioteràpia del servei de Medicina Física i Rehabilitació del Parc de Salut MAR.

Al marge del degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Sr. Francesc Escarmís, que participarà en l'acte inaugural, hi ha previst un programa amb una àmplia participació de fisioterapeutes que, d'acord amb la voluntat dels organitzadors de l'acte, presentaran ponències per treballar en pro, "d'un tractament global i funcional de les disfuncions mecàniques de l'extremitat superior en l'individu, sense centrar-nos únicament en la simptomatologia, arribant a comprendre la biomecànica i la fisiologia del cos humà, fent de cada tractament una teràpia única i pròpia per a cada persona".

Podeu obtenir més informació de la Jornada així com consultar-ne el programa, aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×