L'acceptació de les nostres demandes possibilita el reingrés del Col·legi al CGCF

Publicada el 05/04/2011

Us informem que el passat dia 26 de març, el Col·legi i el Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas (CGCF) van arribar a un acord que ha possibilitat el reingrés de la nostra institució al CGCF. El motiu d'aquesta reincorporació ha estat la resolució total del conflicte històric entre ambdues institucions, una important fita motivada pel fet que s'han escoltat les nostres demandes relatives al canvi dels estatuts i a l'equilibri d'aportació econòmica.

En essència, podem dir hem assolit un escenari en el qual tots fem un esforç de solidaritat econòmica i de representativitat cap el CGCF; i aquest 'tots' és 'tots', i no només 'alguns' en més o menys mesura que d'altres, fet que volem agrair públicament a tots els col·legis de l'Estat.

Podem afirmar amb satisfacció que la totalitat dels nostres plantejaments van ser acceptats en ple per tots els col·legis que integren el CGCF.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×