La conferència Generalitats de la Síndrome de Dolor Miofascial centra la IV Trobada de Fisioteràpia de la Secció de Tarragona

Publicada el 05/04/2011

El 19 de març va tenir lloc la IV Trobada de Fisioteràpia de la Secció Territorial de Tarragona, que va comptar amb la presentació de la conferència "Generalitats de la Síndrome de Dolor Miofascial".

El coordinador de la Secció, Sr. Carlos Tremps va conduir una ponència molt dinàmica, en la qual els fisioterapeutes congregats van aportar idees i experiències personals sobre diferents casos. Tot seguit, el Sr. Tremps va fer una demostració sobre el tractament del múscul subescapular de forma conservadora i invasiva, i va destacar la importància d'aquest múscul en els problemes de múscul dolorós. Després de dues hores es va donar per finalitzada la jornada emplaçant els assistents als diferents actes que realitzarà la Secció Territorial de Tarragona.

Des de la Secció continuarem treballant per intentar que els fisioterapeutes de la comarca ens puguem seguir trobant i així compartir les nostres experiències i coneixements d'una professió tan estimulant com és la nostra.

Secció Territorial de Tarragona

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×