El Col·legi vetlla per la professió

Publicada el 06/04/2011

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, conscient de la conjuntura econòmica actual, ha mantingut un seguit de reunions amb el Departament de Salut i d'altres institucions per revisar les estratègies sanitàries per tal de millorar-les. La nostra institució proposa diverses modificacions en els circuits del model assistencial per augmentar l'eficiència i la qualitat dels serveis per tal de donar més rellevància al paper del fisioterapeuta dins del Sistema de Salut. Comentar que les nostres propostes han estat acollides molt positivament i seran analitzades i debatudes en el si del Departament de Salut i del CatSalut. Amb tot, la nostra institució segueix i seguirà vetllant per tal que els usuaris tinguin un servei sanitari de qualitat i que ofereixi la màxima seguretat al pacient, aspectes no negociables.

D'altra banda el Col·legi dóna a conèixer la nostra professió i les seves actuacions als diferents públics externs. Amb aquesta visualització i implementació cap a la societat es pretén millorar la demanda i conscienciar de la importància de la Fisioteràpia.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×