El Grup del Penedès participa en la 8a Marxa dels 7 cims

Publicada el 13/05/2011

El passat 8 de maig, el Grup d'Interès del Penedès del Col·legi va participar en la VIII edició de la Marxa dels 7 cims, que forma part de la Copa Catalana de Caminades de Resistència. El fisioterapeutes van tractar els corredors en dos punts: el coll de la Torreta, on van assistir als esportistes durant el matí, i a l'arribada, on van atendre els corredors fins a les 21.30 h.

Els fisioterapeutes van utilitzar tècniques de massatge de condicionament després de l'esforç, amb maniobra de drenatge venós, principalment, per ajudar a la recuperació muscular. També van realitzar estiraments a les extremitats inferiors per relaxar la musculatura. En alguns casos, quan el corredor presentava una sobrecàrrega important d'algun múscul en concret, es van realitzar massatges descontracturants molt suaus.

En general, i d'acord amb les opinions dels nostres companys i companyes del Penedès, va ser una experiència molt positiva, entre d'altres, gràcies al tracte que van rebre per part d'esportistes i organitzadors.

D'acord amb informacions rebudes per part del Centre Excursionista del Penedès, promotor d'aquest esdeveniment esportiu, van participar-hi 470 marxadors, que van recórrer, al llarg del dia, els set cims més alts de la comarca.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×