Manel Domingo, nou degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Publicada el 14/05/2011

Un cop finalitzat el recompte de vots dipositats a Barcelona i a les seus de les seccions de Lleida, Girona i Tarragona, podem anunciar que el candidat de "Compromesos amb la Fisioteràpia", senyor Manel Domingo, ha estat escollit nou degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Amb un total de 123 vots emesos a les quatre províncies, 116 han permès escollir per majoria absoluta la nova Junta de Govern. Hi ha hagut a més 1 vot nul i 6 vots en blanc.

 Així doncs, la nova Junta de Govern queda constituïda per:

  • Degà: Manel Domingo Corchos
  • Vicedegà: Ramon Aiguadé Aiguadé
  • Secretari: Gabriel Liesa Vivancos
  • Vicesecretària: Marta Romera Durà
  • Tresorera: Montserrat Inglés Novell
  • Vocals:

o Maria Giné Garriga
o Rafel Donat Roca
o Benilde Martínez González
o Marc Lari Viaplana
o Eva Cirera Serrallonga
o Rafel Nadal Dolcet
o Núria Coral Ferrer

Un cop ha estat escollit nou degà, el senyor Manel Domingo ha declarat que "amb aquest procés electoral s'obre el pas a una renovada Junta de Govern, preocupada per la situació actual de la Sanitat a Catalunya i amb unes prioritats clares: la defensa dels drets dels usuaris a rebre una atenció sanitària adequada, la millora de les possibilitats d'ocupació dels nostres col·legiats, l'augment de la presència de fisioterapeutes en el sistema sanitari públic català, així com la projecció dels nostres professionals a la societat civil".

Eleccions 2011 seu Barcelona Eleccions 2011 seu Barcelona  

D'altra banda cal destacar que, per primera vegada, el passat 12 de maig, els col·legiats residents a les províncies de Tarragona, Lleida i Girona van poder votar de manera presencial a les respectives seus provincials del Col·legi, tot i que també es podia exercir el dret a vot per correu. En aquest sentit a la seu de la ciutat de Tarragona van haver-hi 5 vots; a la ciutat de Lleida 12; i per últim a la ciutat de Girona 9. També cal remarcar que no hi ha hagut cap incidència en cap de les seus.

Eleccions 2011 Secció Territorial Tarragona Eleccions 2011 Secció Territorial Lleida Eleccions 2011 Girona

El programa que presenta la nova Junta de Govern per als propers quatre anys es basa en el coneixement de tres anys de govern d'alguns dels seus membres, així com en la incorporació de perfils professionals específics per als nous temps que es viuen. Volen aprofundir en molts dels canvis ja iniciats els darrers anys i afegir tots aquells serveis i prestacions imprescindibles en temps de crisi. Volen mirar el moment actual en positiu, conscients de la realitat social, actuar en nom de tots i per a tots fent un Col·legi més participatiu, defensar la professió i mostrar els beneficis de la Fisioteràpia a la societat. En aquest sentit aspiren a augmentar l'accessibilitat a les seus territorials, volen donar suport a les comissions i grups d'interès, ampliar i establir relacions amb el món universitari i amb les institucions tant públiques com privades, a més de convertir el Col·legi en la institució que certifiqui l'especialització dels centres de Fisioteràpia. La nova Junta destaca també al seu programa, que vol oferir suport a l'Associació de Centres de Fisioteràpia de Catalunya, expandir els ajuts socials, consolidar el model i estudiar noves vies per augmentar la defensa i la seguretat del nostre marc competencial.

Perfils del degà, vicedegà i secretari:

Degà, senyor Manel Domingo Corchos
Diplomat en Fisioteràpia per la URV l'any 1998. Va desenvolupar la seva tasca professional com a treballador per compte propi en el món de la Fisioteràpia d'empresa, entre d'altres a The Colomer Group. És docent expert en geriatria al Centre de Formació Ocupacional 'La Paperera', professor conferenciant i avaluador de la Comisión de Formación Continuada del Ministerio de Sanidad y Consumo. També és coordinador del Consell Tècnic de Fisioteràpia del Consell Català de Formació Continuada. En l'anterior legislatura va ser vicedegà del Col·legi.

Vicedegà, senyor Ramon Aiguadé Aiguadé
Diplomat en Fisioteràpia per l'EUIF Gimbernat (UAB) l'any 1991. És també llicenciat en Psicopedagogia per la URL (2000), graduat en Fisioteràpia per la UCAM l'any 2010 i Diploma d'Estudis Avançats a la Facultat de Medicina de la UAB (2009). Fisioterapeuta en excedència de l'ICASS (Generalitat de Catalunya); ha estat professor a l'EUIF Gimbernat (UAB), EUIFN Blanquerna (URL) i EUCS Manresa (UAB). Actualment és professor col·laborador a la Universitat de Lleida i professor de postgrau a Fisioformación i a diverses universitats espanyoles. Ha impartit docència a Bèlgica, França, Portugal, Brasil i l'Argentina. És membre del Comitè de Publicació de la revista francesa Kinésithérapie (Ed. Elsevier/Masson) i traductor i revisor científic de diversos llibres de l'editorial Elsevier/Masson i McGRaw Hill.

Secretari, senyor Gabriel Liesa Vivancos
Diplomat en Fisioteràpia l'any 1996. Va estudiar i finalitzar un Postgrau en direcció i gestió de centres gerontològics. Actualment desenvolupa la seva tasca com a fisioterapeuta en una residència geriàtrica. En l'anterior Junta de Govern va ser vicesecretari i, posteriorment, secretari del Col·legi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×