La Fisioteràpia en les arts escèniques, la primera conferència a càrrec del Grup d'Interès del Vallès Oriental

Publicada el 19/05/2011

El passat dia 7 d'abril a les 20.30 h, a la sala d'actes de l'escola Pia de Granollers, el Grup d'Interès del Vallès Oriental va realitzar la seva primera conferència. El títol va ser "La Fisioteràpia en les arts escèniques", i va ser presentada per l'Ana Velázquez Colominas, fisioterapeuta i membre del Grup d'Interès del Vallès Oriental.

Els continguts de la xerrada van girar entorn de l'aplicació de la Fisioteràpia en les arts escèniques, i es va destacar especialment la pràctica musical i la dansa.

Es va posar sobre la taula la importància d'incloure la figura del fisioterapeuta en les escoles d'art dramàtic, altres escoles i conservatoris de música, i la falta d'informació existent en els dos col·lectius implicats: els artistes i els fisioterapeutes.

Gràcies a la col·laboració de la fisioterapeuta Elisenda Jané, membre del Grup d'Interès del Vallès Oriental, durant la presentació es van poder presentar dos casos pràctics, un amb clarinet i l'altre amb saxo. Es va exemplificar la postura i la prevenció de lesions derivades de la subjecció i moviments repetitius amb l'extremitat superior.

Des del Grup d'Interès del Vallès Oriental estem molt contents de la rebuda d'aquesta primera conferència, i esperem que se n'esdevinguin moltes més.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×