La Fisioteràpia als escenaris barcelonins

Publicada el 19/05/2011

La presència de la Fisioteràpia en les arts escèniques és un aspecte, encara, poc conegut de la nostra professió. Per aquest motiu hem contactat amb l'Ana Velázquez, que aquest cap de setmana serà al Teatre Victòria de Barcelona amb la Cia.milnotes.

Aquesta fisioterapeuta i membre de la Comissió del Grup d'Interès del Vallès Oriental aplica la posturologia en les arts escèniques, que inclou: l'avaluació postural global dinàmica i estàtica d'acord amb el morfotipus i la coreografia, l'avaluació dels factors de riscos i el pla preventiu per a músics i actors, juntament amb l'ergonomia escenogràfica. També realitza les tasques d'urgència que es poden presentar en els assajos i funcions, una feina molt diversa pel fet de treballar amb un col·lectiu gran, que comprèn cantants, ballarins, actors i músics, perquè cada professional té les seves necessitats corporals i artístiques pròpies.

El Col·legi us vol apropar el coneixement dels diferents àmbits de la Fisioteràpia. Per aquest motiu us informem que el proper 15 de setembre, es realitzarà al Col·legi una conferència sobre La Fisioteràpia en les arts escèniques, a càrrec de l'Ana Velázquez, dins del cicle de xerrades "Noves sortides professionals".

D'altra banda us volem oferir l'oportunitat d'assistir al teatre amb un 50% de descompte presentant el carnet de col·legiat a la taquilla del teatre (cada dia en horari de taquilla i fins a 2 hores abans de cada funció).

TEATRE VICTÒRIA de Barcelona
Av. Paral·lel 67-69

La corte de faraón
amb Lloll Bertran, Alicia Ferrer, Lluís Sintes, Núria Dardinyà, Joan Garrido i Dani Bernabé.
Amb 28 músics i 48 actors a l'escenari.
Úniques funcions: dissabte, 21 de maig a les 18.00 h i a les 22.00 h i diumenge 22 de maig, a les 17.00 h i a les 20.30 h.

No hi falteu!

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×