El Col·legi i la SEFID signen un conveni de col·laboració

Publicada el 02/05/2011

El passat 5 d'abril, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb la Sociedad Española de Fisioterapia y Dolor (SEFID), una organització científica de caràcter multidisciplinari que té per objectius promocionar els avenços en el camp del dolor i aconseguir que aquests repercuteixin en una millor atenció al pacient amb dolor.

El Sr. Rafael Torres Cueco, president de la SEFID, i el Sr. Francesc Escarmís, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, varen rubricar un acord que té per objecte la promoció d'actuacions i projectes que contribueixin a millorar la salut de la població, així com impulsar les accions destinades a millorar les condicions de l'exercici professional dels fisioterapeutes.

D'altra banda el treball conjunt s'orientarà cap a la divulgació de programes, esdeveniments i actuacions que realitzin ambdues entitats, mitjançant les seves webs i llistes de distribució respectives.

El desenvolupament de les actuacions previstes en aquest conveni es durà a terme a través de convenis específics on es determinaran aspectes com la definició de l'objecte que es persegueix, la descripció i coordinació del treball a realitzar, el seu pressupost i el nombre de les persones d'ambdues parts que el coordinaran. Així mateix els col·legiats podran obtenir un descompte en la seva inscripció com a socis de la SEFID.

El conveni tindrà una vigència d'un any, prorrogable tàcitament per períodes d'un any.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×