Conferència: On es mouen les ofertes de feina: buscar en el mercat ocult?

Publicada el 26/05/2011

El SOL continua el seu cicle de xerrades professionals amb la programació d'una nova conferència i un nou taller en l'àmbit de les competències professionals.

Les activitats seran a càrrec de la Sra. Laura Estrada, llicenciada en Psicologia, màster en Direcció de Recursos Humnas i en Psicoteràpia, i formadora I dinamitzadora d'equips. Actualment compagina les seves funcions de consultora degestió de carrera amb col·laboracions en diferents programes públics d'ocupació.

On es mouen les ofertes de feina: buscar en el mercat ocult?

La conferència abordarà el mercat laboral actual, els seus canvis, deficiències, estructura i canals d'accés. Es tracta d'entendre la importància del mercat ‘ocult' o de com accedir a la gran majoria d'ofertes i necessitats del mercat laboral que no apareixen publicades enlloc.

Es realitzaran exercicis pràctics per identificar els canals d'accés al mercat laboral més coincident amb el nostre perfil i expectatives professionals. L'objectiu de la conferència serà passar d'un concepte teòric d'estratègia professional a la pràctica de mètodes i eines per canviar l'enfocament de la recerca de feina.

Per aquest motiu s'incidirà especialment en les qüestions següents:

  • El mercat laboral del passat i del futur.
  • Els seus canals d'accés i efectivitat.
  • Canviar de mètode i d'enfocament per al mercat ocult.

Durada: 1 hora i mitja
Calendari: Dijous, 26 de maig de 2011
Horari: 20.00 a 21.30 h
Lloc: Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78 - 08032 Barcelona.
Preu: Gratuïta (Aforament limitat. Imprescindible reservar plaça).

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×