Neix l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

Publicada el 03/05/2011

El passat 28 d'abril, va tenir lloc l'acte fundacional de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya al Col·legi de Notaris de Catalunya. El nostre degà, senyor Francesc Escarmís, va assistir-hi com a representant del Col·legi, cofundador d'aquesta associació intercol·legial que està constituïda per més de 80 col·legis, que representen un total de 44 professions.

L'objectiu de l'associació és donar suport a la presència social dels col·legis professionals, impulsar projectes d'interès comú, actuar com a interlocutora amb les administracions i estudiar totes les qüestions que afectin el col·lectiu, com la nova Llei de serveis professionals.

La primera Agrupació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya es va crear el 1992 i va comptar amb la direcció executiva del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Ara es vol donar un nou impuls a aquest organisme, constituint-lo en una associació.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×