El Col·legi signa un conveni amb Special Olympics España

Publicada el 28/06/2011

El passat 15 d'abril, el Col·legi i Special Olympics España van signar un conveni de col·laboració. El degà del CFC en aquelles dates, Sr. Francesc Escarmís, i el president d'Special Olympics España, Sr. Gaizka A. Ortúzar, van firmar un acord pel qual les dues entitats combinaran els seus esforços per consolidar, potenciar i difondre activitats esportives i el Programa de Salut FUNFitness per a atletes amb discapacitat intel·lectual.

Special Olympics España és una entitat, l'objecte social de la qual és l'organització i promoció de l'esport entre el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i ajudar en la seva completa integració social.

Amb la firma d'aquest conveni el CFC es compromet a col·laborar en el Programa de Salut FUNFitness mitjançant la captació, selecció i presentació de candidats per a la formació i adscripció del voluntariat a l'esmentat programa. Per la seva banda, Special Olympics Espanya es compromet, entre d'altres, a oferir cursos de formació gratuïta, que seran impartits per empreses del sector.

Podeu obtenir més informació a professional@fisioterapeutes.cat o al telèfon 93 2075029 (Sra. Roser Alfonso).

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×