La formació en línia del Col·legi

Publicada el 29/06/2011

Tal i com estava previst, el proper mes de setembre el Col·legi iniciarà el cursos de formació en línia. El primer curs que es posarà en marxa serà el de Fisioteràpia i cooperació internacional, impartit pel Sr. Rafel Donat, vocal de la Junta de Govern del Col·legi i professor i coordinador de l'Àrea del sistema musculosquelètic i projectes solidaris dels estudis de Fisioteràpia de la FUB.

El curs tindrà un durada de 30 hores i el seu objectiu serà dotar el professional de la Fisioteràpia d'un coneixement exhaustiu del paper que pot tenir la professió en els projectes de cooperació internacional a partir de les necessitats de cada un dels moments en què aquesta es produeixi. Entre d'altres el curs servirà per:

  • Identificar els diferents models de cooperació que existeixen en relació al moment d'actuació dins del conflicte o la necessitat.
  • Descriure els drets i deures del voluntariat i el cooperant.
  • Identificar i descriure els diferents perills i riscos de la anticooperació.
  • Identificar i descriure la complexitat social dels casos clínics a tractar en relació a si estem davant d'un conflicte bèl·lic, una catàstrofe natural o una situació de fam, pobresa o marginalitat.
  • Saber aplicar les diferents tècniques de tractament necessàries en la patologia específica de les diferents situacions o moments en què es participa i es realitza la cooperació (emergència, rehabilitació o desenvolupament).
  • Conèixer els diferents sistemes de finançament de la cooperació internacional i iniciar-se en la redacció de projectes.

Aquells que hi estigueu interessats, podeu contactar amb el Departament de Formació del Col·legi a formacio@fisioterapeutes.cat

Consulta el programa del curs aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×