El degà defensa la nostra professió i professionalitat a TV3

Publicada el 11/07/2011

El passat dijous 7 de juliol, el programa Banda Ampla de TV3 tractava el tema de la regulació de 'l'altra medicina' i va plantejar qüestions com ara si les teràpies naturals, com l'homeopatia o l'acupuntura, ens mereixen confiança? O a què es deu el seu èxit?

El degà del Col·legi, Sr. Manel Domingo, va assistir com a convidat al programa per defensar la nostra professió i la professionalitat dels integrants del nostre col·lectiu enfront de l'intrusisme que suporta el nostre sector. El Sr. Domingo va destacar que els únics professionals sanitaris que estan avalats per una titulació universitària i són aptes per realitzar tractaments sanitaris de forma legal, són els metges, les infermeres i els fisioterapeutes, atès que són els que formem part del circuit sanitari.

D'altra banda, el degà va recordar que 'Fisioteràpia' significa 'teràpia natural', és a dir que "és fer medicina sense fer servir fàrmacs", i va afegir que "per tractar qualsevol malaltia és necessari donar al pacient les màximes garanties, garanties que només donen els professionals sanitaris".

Podeu veure les intervencions del degà clicant aquí.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×