El Col·legi i QUVITEC signen un conveni de col·laboració

Publicada el 14/07/2011

El passat 13 de juliol, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb QUVITEC Centre d'Ajudes Tècniques, SL, una entitat que té per objectius ésser un centre de referència, dispensador i assessor de productes de suport, d'ortesi, així com de serveis de valoració de l'entorn, formació específica professional, educació sanitària i supressió de barreres arquitectòniques; tot amb la finalitat de vetllar per la promoció de la Fisioteràpia.

El Sr. Roger Gómez, com a administrador solidari de QUVITEC, i el Sr. Manel Domingo, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, varen rubricar un acord que té per objecte la promoció d'actuacions i projectes que contribueixin a millorar la salut de la població i la professió de la Fisioteràpia, així com impulsar les accions destinades a millorar les condicions de l'exercici professional dels fisioterapeutes.

Gràcies a la signatura d'aquest conveni, QUVITEC prestarà al CFC i als seus col·legiats les seves instal·lacions i tot el material de valoració inclòs en les seves àrees ocupacional per tal que qualsevol fisioterapeuta col·legiat pugui fer-ne ús per a la valoració funcional del seu pacient. A més, QUVITEC es compromet també a donar suport, sempre i quan es necessiti i prèvia cita acordada, acompanyant al fisioterapeuta tant al centre rehabilitador com als domicilis.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×