Jornada Col·legial 2011: Les teràpies manuals en la pràctica clínica

Publicada el 29/07/2011

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya presenta la segona edició de la Jornada Col·legial: Les teràpies manuals en la pràctica clínica que se celebrarà el proper 21 d'octubre de 2011 a l'Auditori de l'Edifici ESCI-Born (Passeig Pujades, 1 de Barcelona).

La jornada versarà sobre l'aspecte que defineix més clarament la nostra professió i posarà en relleu una eina que utilitzem a diari: les teràpies manuals. Després de l'èxit de la primera edició, l'estructura de la jornada cientificoprofessional es mantindrà, seguint amb l'abordatge pràctic de l'exposició.

Enguany la jornada comptarà amb la presència de companys i companyes fisioterapeutes de reconegut prestigi nacional i internacional, catalans i estrangers, que amb les seves intervencions, ens permetran delectar-nos d'un programa atractiu per a tots nosaltres.

El fil ja està posat a l'agulla, i en breu podreu consultar tota la informació sobre la jornada, els seus ponents i les inscripcions a la plana web del Col·legi. De moment reserveu el dia 21 d'octubre per gaudir de la Jornada Col·legial que desitgem sigui del vostre interès i que us animeu a participar-hi.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×