Nou guardó col·legial: premiem el fisioterapeuta de l'any

Publicada el 19/09/2011

Aquest any, la Junta de Govern del Col·legi, atès que considera important donar rellevància a la feina diària de molts fisioterapeutes que treballen per a la Fisioteràpia, ha decidit atorgar un nou guardó: el Premi al fisioterapeuta de l'any. Aquest reconeixement col·legial, que premiarà l'activitat laboral d'un o una fisioterapeuta col·legiada en el transcurs de l'any fisioterapèutic (de sopar institucional a sopar institucional), anirà enfocat a obsequiar aquell professional que, amb la seva tasca diària:

  • Hagi aconseguit prestigiar la Fisioteràpia davant la societat realitzant promoció de la salut.
  • Hagi engegat una iniciativa professional que hagi generat ocupabilitat per a la Fisioteràpia.
  • Hagi dut a terme o iniciat un projecte d'investigació que hagi tingut notorietat dins la comunitat científica, dotat d'evidència científica els tractaments de Fisioteràpia o permès una ampliació de la competència professional de la Fisioteràpia cap a altres camps professionals.
  • Hagi rebut reconeixements internacionals per tasques relacionades amb la Fisioteràpia.

L'entrega d'aquest premi es farà durant el transcurs del sopar institucional que, any rere any, celebra el Col·legi i que enguany se celebrarà el dia 21 d'octubre, coincidint amb la II Jornada col·legial: Les Teràpies Manuals en la Pràctica Clínica.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×