Tot a punt per repetir l'èxit de la Jornada Col·legial

Publicada el 20/09/2011

Un èxit rotund. Així es va qualificar la Jornada Col·legial que es va celebrar el passat 26 de novembre de 2010. Enguany, com sabeu, fem una segona edició d'aquesta Jornada Col·legial: Les teràpies manuals en la pràctica clínica, que se celebrarà el proper 21 d'octubre de 2011 a l'Auditori de l'Edifici ESCI-Born (Passeig Pujades, 1 de Barcelona).

La jornada 2011 comptarà, aquest any, amb la presència de companys i companyes fisioterapeutes de reconegut prestigi nacional i internacional, i versarà sobre l'aspecte que defineix més clarament la nostra professió, posant de relleu una eina que utilitzem a diari: les teràpies manuals.

La jornada col·legial es tancarà amb el sopar institucional anual en el qual companys i companyes de professió ens reunim per compartir experiències, homenatjar col·legues, premiar-ne d'altres, però sempre gaudint d'una vetllada divertida i emotiva.

Us convidem a veure el vídeo-resum de la I Jornada Col·legial Les Teràpies Manuals en la Pràctica Clínica i del sopar institucional del 2010.

No us ho podeu perdre!!

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×