La tresorera del Col·legi es reuneix amb el conseller de Salut

Publicada el 28/09/2011

El passat 8 de setembre, en el marc de la reunió entre el Consell de Salut de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i el conseller de Salut, Sr. Boi Ruiz, la tresorera del Col·legi, Sra. Montserrat Inglés, es va reunir amb el representant de la Generalitat en matèria sanitària.

La trobada, que forma part d'un compromís adquirit pel conseller de promoure la transparència i la rendició de comptes amb els òrgans de participació que formen part del sistema de salut de Catalunya, va servir perquè la Sra. Inglés exposés en nom del Col·legi la manca de comunicació existent entre la nostra institució, el CatSalut i el Departament de Salut, atès que no havíem obtingut cap resposta a les demandes que, des del Col·legi, es van dur terme arran dels ERO que han afectat el col·lectiu. També se li va sol·licitar que la nostra institució pogués entrar a formar part dels Consells de Salut de les diferents regions sanitàries i de tots els grups de treball relacionats amb els contractes del CatSalut, compromís que havia adquirit el Dr. Francesc Sancho, secretari d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut, i sobre el qual encara no hem obtingut resposta.

Durant la roda de premsa prèvia a la reunió, el Sr. Ruiz va assegurar, que "el sistema català de salut no està en crisi, tot i que estem passant moments difícils". El conseller va insistir en què l'objectiu del Govern és "garantir la sostenibilitat del sistema sanitari públic, que és excel·lent i cal preservar. No ens plantegem cap alternativa".

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×