El Col·legi signa un conveni amb la Camfic i la FAP

Publicada el 19/01/2012

El 12 de gener, el Col·legi, per una banda, i la Camfic (Societat Catalana de medicina familiar i comunitària) i la FAP (Fundació Atenció Primària), de l'altra, van signar un conveni marc de col·laboració. El vicedegana del CFC, Sra. Montserrat Inglés, en representació del degà del Col·legi, Sr. Manel Domingo, i la presidenta de la Camfic i la FAP, Sra. M. Dolors Forés, van rubricar un acord, l'objectiu del qual és promoure i fomentar els principis d'atenció primària de salut, la seva implantació i la seva qualitat. Per aquest motiu, ambdues entitats van establir un conveni marc per al desenvolupament conjunt d'activitats de formació continuada, de desenvolupament professional, recertificació i innovació en l'àmbit de l'atenció primària, amb la finalitat de sumar esforços per afavorir i incrementar col·laboracions específiques relacionades amb els seus fins i objectius respectius.

El desenvolupament de les actuacions previstes entre ambdues entitats es duran a terme a través de convenis específics, que seran regulats i controlats per una comissió mixta integrada per dos representants del CFC, un de la Camfic i un de la FAP.

La Camfic és una associació que vetlla per promoure el desenvolupament d'una Atenció Primària resolutiva i d'alta qualitat, centrada en la millora de la salut de la comunitat.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×