El Col·legi crea un nou grup de treball, el Grup de Treball d'Arts escèniques

Publicada el 02/01/2012

El passat 28 de desembre, la seu col·legial va acollir una reunió per tal de constituir un nou grup de treball del CFC, el Grup de Treball d'Arts escèniques, que estarà format per l'Ana Velázquez (interlocutora), Ma Carmen Carrasco, Manuel Escobar, Esther Sardà, Silvia Fábregas, Pablo Ventura i Maialen Araolaza.

L'objectiu principal d'aquest grup és la creació d'una manual bàsic de Fisioteràpia en arts escèniques que reculli la idiosincràsia del tractament i prevenció de Fisioteràpia en aquest àmbit d'actuació.

Un cop assolit aquest primer objectiu, el Grup de Treball d'Arts escèniques elaborarà una formació que comprendrà una part teòrica –que serà realitzada en línia- i una part pràctica, a realitzar en centres de Fisioteràpia.

Paral·lelament a la tasca del grup, es contactarà amb els departaments de la Generalitat dels quals depèn l'educació musical per tal de fer palesa la necessitat de la presència de fisioterapeutes a les classes per tal d'ensenyar a tenir cura del cos de l'alumne mitjançant la prevenció i la higiene postural.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×