Curs de Fisioteràpia conservadora de la síndrome de dolor miofascial - Edició Lleida

Publicada el 30/01/2012

Resten pocs dies perquè la Secció Territorial de Lleida aculli el Curs de Fisioteràpia conservadora de la síndrome de dolor miofascial. Els dies 17, 18, 25 i 26 de febrer els senyors Marc Lari i Xevi Sala i la Sra. Isabel Salvat, fisioterapeutes i experts en la matèria, ens faran gaudir d'una formació de 30 hores en el tractament conservador de la síndrome de dolor miofascial.

La síndrome de dolor miofascial causada pels punts gallet miofascials constitueix un dels principals motius de consulta al fisioterapeuta. L'enigmàtica naturalesa d'aquest dolor exigeix un profund coneixement de les claus utilitzades per al seu diagnòstic, així com de totes les tècniques terapèutiques que han provat la seva eficàcia en la clínica. Aquest curs facilitarà al fisioterapeuta la diagnosi d'aquesta síndrome així com el tractament fisioterapèutic des de la vessant conservadora.

No podeu deixar escapar aquesta formació!! Esperem les vostres inscripcions.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×