Curs introductori a les tècniques de neurodinàmica

Publicada el 30/01/2012

Els propers 24, 25 i 26 de febrer el Sr. Enric Lluch, fisioterapeuta, docent de postgrau en teràpia manual i dels seminaris de Travell & Simons i especialista en Fisioteràpia conservadora i invasiva de la síndrome de dolor miofascial i la fibromiàlgia, oferirà a la seu del Col·legi (Barcelona) el Curs introductori a les tècniques de neurodinàmica.

Dins la patologia que afecta el sistema neuromusculosquelètic, hi ha un subgrup de pacients, la simptomatologia dels quals pot estar relacionada amb una disfunció del teixit neural, tanmateix, en la majoria d'aquests casos no trobem deficiències neurològiques. Actualment sabem que aquest tipus de situacions clíniques poden tenir relació amb un increment de la mecanosensibilitat del teixit neural. Com a fisioterapeutes ens calen eines que ens permetin detectar el component neural de la disfunció física del pacient i plantejar un tractament adequat.

Aquesta formació és la primera vegada que es realitza al Col·legi, novetat que no us podeu perdre!! Esperem les vostres inscripcions!!

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×