El CFC obre la inscripció gratuïta a la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del proper 19 d'octubre

Publicada el 03/10/2012

Atenent a la situació econòmica que està travessant el país i amb l'objectiu d'apropar al màxim als col·legiats una jornada de gran interès tant tècnic com científic ja que la temàtica de la jornada és de gran interès per a tots nosaltres, el CFC ha decidit obrir la inscripció gratuïta de la III Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del proper 19 d'octubre.

La Fisioteràpia neuromusculosquelètica té un gran pes específic dins la nostra professió, i amb aquesta acció, el Col·legi fa una clara aposta de futur. No cal dir que aquells col·legiats i col·legiades que ja han fet l'abonament de la jornada, se'ls hi retornarà l'import a la màxima brevetat possible.

Us recordem que la III Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica se celebrarà a l'Hotel Barceló Sants (Pl. dels Països Catalans s/n de Barcelona) el proper 19 d'octubre de 2012, i que, com anys anteriors estarà vinculada al Sopar Anual del Col·legi.

Hem preparat una jornada diferent, apostant per un matí amb les clàssiques ponències plenàries i una tarda amb sessions magistrals en format de masterclass pràctica, que estem segurs us sorprendrà.

Esperem repetir l'èxit d'assistència de les edicions anteriors atès que les teràpies manuals, en totes les seves vessants i variants, són patrimoni de la Fisioteràpia, un llegat dels nostres mestres i de tots i totes les fisioterapeutes que les han fet créixer. Hem de continuar treballant per fer-les més grans i compartir el coneixement entre el col·lectiu.

Inscriu-te! T'hi esperem!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×