El Col·legi celebra el seu Sopar Anual

Publicada el 04/10/2012

Com cada any, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitza el Sopar Anual, que commemora la Llei de creació del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya el mes de març de 1990, i que, al marge de ser un marc de trobada per als integrants del nostre col·lectiu, també pretén ser un espai per homenatjar i premiar alguns del nostres companys i companyes.

El Sopar d'enguany també servirà per cloure la Jornada col·legial que se celebrarà el mateix dia.
El programa del Sopar serà el següent:

  • Parlament de benvinguda
  • Sopar
  • Homenatge a tots els companys jubilats, com a mostra de respecte i consideració a tota una vida dedicada a la Fisioteràpia
  • Lliurament del Premi June Nystrom, distinció que s'atorga a professionals que s'han caracteritzat per la seva tasca de difusió i promoció de la nostra professió, i que aquest any s'atorgarà als col·legiats Miquel A. Cos, Toni Bové i Emili Ricart.
  • Actuació de l'humorista Kaco
  • Cloenda

L'acte tindrà lloc el proper dia 19 d'octubre a les 20.30 h a l'Hotel Barceló Sants, de Barcelona. Podeu reservar la vostra plaça aquí.
Esperem que la programació prevista sigui del vostre interès i que us animeu a assistir-hi!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×