El Grup d'Interès del Penedès del CFC posa en marxa el cicle terap(i)tast

Publicada el 09/10/2012

El Grup d'Interès del Penedès del CFC posarà en marxa, el proper 23 d'octubre, el cicle terap(i)tast, en el qual diferents terapeutes ens acostaran a la seva realitat professional.

El terap(i)tast s'iniciarà amb una conferència a càrrec de la fisioterapeuta Mònica Cuadras, que portarà per títol Optometria i Teràpia Visual, i que té per objectiu donar a conèixer l'existència de possibles dèficits visuals responsables, principalment, de problemes d'aprenentatge i la necessitat d'un tractament de Teràpia Visual dirigit adequadament a la consulta optomètrica. En aquest sentit s'intentarà saber detectar amb una conversa o anamnesi els signes i símptomes d'un dèficit visual per poder aconsellar sobre la necessitat de mantenir una bona higiene visual per a un correcte ús funcional dels nostres ulls.

L'objectiu general del terap(i)tast és oferir breus tasts de diferents especialitats, dirigits específicament als fisioterapeutes, que permetin enriquir i complementar el nostre coneixement des d'un angle ben diferent.

Us convidem a aquest maridatge de coneixements!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×