Dos representants del CFC, convidats a la I Jornada Clínica #3NFSR

Publicada el 19/11/2012

El passat 3 de novembre, la ciutat de València va acollir la I Jornada Clínica #3NFSR, un acte al qual van ser convidats dos representants de la Junta de Govern del CFC, Sr. Gabriel Liesa, secretari, i Sr. Marc Lari, vocal responsable de les comissions col·legials.

Va ser una jornada amb un format nou i molt arriscat, que consistia en què 4 fisioterapeutes havien de valorar i tractar un pacient real, amb el qual no havien tingut cap contacte previ. El pacient havia de ser tractat sota un mètode concret, essent quatre els mètodes a aplicar: McKenzie, teràpia activa, neurodinàmica aplicada a la neurorehabilitació i Maitland. D'aquesta manera se satisfeien les inquietuds de diversos perfils de fisioterapeuta i s'aprenien de primera mà diversos abordatges, fent que la teràpia manual fos el fil conductor principal, però no l'únic.

Totes les ponències van tenir un gran nivell en tant que es basaven en l'evidència científica i en el raonament clínic, fonamentat en l'anamnesi, que no només referia als aspectes físics sinó que tenia en compte molts valors psicosocials.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×