El CFC signa un conveni de col·laboració amb WIRS

Publicada el 22/11/2012

El passat 21 de novembre, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb WIRS (Worldwide Integral Rehabilitation Systems), una empresa que té com a objectius, entre d'altres, desenvolupar sistemes basats en les noves tecnologies de la informació i la comunicació orientats a la rehabilitació física de les persones.

El Sr. Manel Guerris, com a administrador de WIRS, i el Sr. Manel Domingo, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, varen rubricar un acord que té per objecte establir el marc de col·laboració entre ambdues entitats per a la promoció d'actuacions i projectes que contribueixin a millorar la salut de la població, així com les accions destinades a millorar les condicions de l'exercici professional del fisioterapeuta.

El desenvolupament de les actuacions previstes en aquest conveni es durà a terme a través de convenis específics on es determinaran, entre d'altres, aspectes com la definició de l'objecte que es persegueix, la descripció del treball a realitzar i els terminis d'execució. Per facilitar el desenvolupament dels projectes que es recullin als convenis específics i el seu seguiment, es constituirà una Comissió Mixta integrada per dos representants del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i dos de WIRS.

El conveni tindrà una vigència d'un any, prorrogable tàcitament per períodes d'un any.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×