Recordatori per a realitzar tràmits col·legials

Publicada el 27/11/2012

Remesa del rebut del 1er semestre 2013

Us recordem que durant primera quinzena del mes de gener es girarà la quota corresponent al 1er semestre de l'any 2013. L'import està pendent d'aprovació per l'Assemblea General de Col·legiats, que tindrà lloc el proper 17 de desembre. Tingueu present d'actualitzar les vostres dades de domiciliació bancària per tal d'evitar devolucions bancàries que incrementen les despeses col·legials. Si teniu algun dubte en relació a aquesta qüestió, us podeu posar en contacte amb l'Àrea Financera del Col·legi al telèfon 93 207 50 29, xt. 103.


Com gestionar la sol·licitud d'ajuts al naixement

Aquells col·legiats/col·legiades que hagin demanat l'ajut per naixement o adopció dins del 2n semestre del 2012, gaudiran d'aquest ajut en la bonificació de la quota del 1er semestre 2013. Aquells que ho demanin dins del primer semestre del 2013, gaudiran de la bonificació de la quota en el 2n semestre del 2013, i així successivament.


Com gestionar la sol·licitud de baixa col·legial

Aquells col·legiats/col·legiades que tinguin previsió de demanar la baixa col·legial per canvis en la seva situació laboral i/o que no exerceixen la Fisioteràpia, hauran de gestionar la seva baixa mitjançant l'enviament a la Secretaria del CFC dels formularis que podran trobar a la pagina web del Col·legi, https://www.fisioterapeutes.cat/tramits/#baixa, adjuntant la documentació requerida. La sol·licitud i la documentació haurà de ser enviada/presentada amb la signatura original, bé per correu postal o personalment, tot i que es pot avançar per correu electrònic o fax.

D'acord amb els procediments de gestió implementats pel CFC, no es conclourà el procés de baixa si no se segueixen els tràmits requerits.

El termini de la presentació de la baixa col·legial, per tal que no es giri el següent rebut semestral de la quota, serà el dia 15 del mes d'acabament del semestre, és a dir, 15 de juny i 15 de desembre de cada any. En el cas de presentar la sol·licitud de baixa en altres períodes de l'any, la quota emesa no tindrà dret a devolució.


Com gestionar la sol·licitud de bonificacions en les quotes col·legials

Aquells col·legiats/col·legiades que, acomplint els requisits necessaris, vulguin sol·licitar la bonificació segons sigui el cas, com a col·legiat no exercent i/o per jubilació parcial o total, no hi ha termini de presentació, però un cop rebuda la petició a la seu del CFC, la validesa de la bonificació s'iniciarà a partir del següent semestre de la data de l'aprovació. Podeu trobar els formularis al següent enllaç de la pàgina web del Col·legi https://www.fisioterapeutes.cat/tramits/#bonificacio

- Qui se'n pot beneficiar?

Aquelles col·legiades i col·legiats en situació d'alta exercent que acreditin no exercir la Fisioteràpia i/o es trobin en situació de jubilació parcial o total.

- Quina bonificació tindran?

o Pel que fa a col·legiades/col·legiats no exercents

A aquestes col·legiades i col·legiats se'ls bonificarà la meitat de la quota col·legial vigent en el moment de la sol·licitud, i tindrà vigència a partir del següent semestre de l'aprovació de la bonificació per la Junta de Govern. Aquesta bonificació comporta no tenir les cobertures de la Pòlissa de Responsabilitat Civil subscrita pel Col·legi en favor dels seus col·legiats.

La bonificació tindrà validesa fins a final de l'exercici de la petició o de l'inici de la bonificació. Una vegada exhaurit aquest termini, s'hauria de renovar, si el col·legiat així ho estima convenient, presentant la sol·licitud de renovació i la documentació adient, abans d'acabar el termini de validesa, és a dir, abans del 15 de desembre de l'exercici que correspongui.

Un cop aprovada la bonificació com a col·legiat no exercent, es podrà restablir la situació a col·legiat exercent, trametent al CFC els formularis pertinents, i gestionada aquesta nova situació, es girarà el rebut de la part proporcional de la quota del semestre que correspongui.

o Pel que fa a col·legiats amb jubilació parcial

Una vegada presentada, i aprovada, la sol·licitud de bonificació per jubilació parcial, els/les col·legiades gaudiran de la bonificació del 50% de la quota fins que l'organisme competent aprovi la situació de jubilació total i, un cop presentada la documentació pertinent, passaran a gaudir de la bonificació del 100%de la quota com a col·legiat jubilat, si és d'interès del col·legiat mantenir-se d'alta col·legial. Mentre que es trobin en situació de col·legiat amb jubilació parcial, gaudiran de les cobertures de la Pòlissa de Responsabilitat Civil.

o Pel que fa a col·legiats amb jubilació total

Podran gaudir de la bonificació del 100% de la quota col·legial, amb tots els serveis del Col·legi, a excepció de les cobertures de la Pòlissa de Responsabilitat Civil.

Un cop presentada i tramitada la documentació i sol·licitud, la bonificació tindrà vigència a partir del següent semestre de la data de la seva aprovació.

Volem, també, fer incís sobre la necessitat d'actualitzar les dades col·legials, professionals, en el cas de canvis de domicili, lloc de treball, correu electrònic, etc., per tal de poder oferir-vos un millor servei i, també, per acomplir el que estableix l'article 22, apartat d dels Estatuts del Col·legi.

Us agraïm la vostra col·laboració.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×