Et dediques a la Fisioteràpia respiratòria? Explica la teva experiència professional i participa en el concurs de la Fundació Lovexair

Publicada el 29/11/2012

Treballes en Fisioteràpia respiratòria? Si és així t'interessarà saber que la Fundació Lovexair organitza un concurs on podràs guanyar 500 euros i assistir a un dels cursos de formació per a educadors que es realitzaran l'any 2013. A més, pots entrar a formar part de la xarxa d'educadors de la Fundació Lovexair i unir-te al seu projecte.

Per participar-hi només cal omplir un qüestionari en línia on hauràs de donar la teva opinió sobre la pràctica de la Fisioteràpia respiratòria i la teràpia complementària per a aquests pacients. També hauràs d'explicar de manera resumida i amb algunes imatges la teva experiència amb un grup o pacient concret que té una malaltia respiratòria crònica.

La Fundació Lovexair és una entitat sense ànim de lucre que treballa per donar suport a les persones afectades per malalties respiratòries i afeccions pulmonars, als qui en tenen cura i als professionals de la salut per, entre tots, oferir solucions que ajudin a reduir l'impacte creixent d'aquestes malalties i contribuir a millorar la qualitat de vida i el benestar de l'afectat i del seu entorn familiar.

Més informació a http://www.lovexair.com/html/es/actividades/concurso/

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×