Sabadell acollirà la presentació del GI del Vallès Occidental del CFC

Publicada el 09/11/2012

El proper dia 15 de novembre, el Casal Pere IV de Sabadell acollirà, a les 19.30 h, l'acte de presentació del Grup d'Interès del Vallès Occidental del CFC, que s'iniciarà amb una breu presentació a càrrec de l'interlocutor del GI del Vallès Occidental, Sr. Joaquim Hernández; el degà del CFC, Sr. Manel Domingo, i de la Regidora de Sanitat de l'Ajuntament de Sabadell, Sra. Cristina Moreno.

Tot seguit podrem assistir a la conferència "Ictus, una realitat des de diferents punts de vista", que estarà composada per 4 petites ponències:

  • L'Ictus des del punt de vista del neuròleg. A càrrec del Dr. Miguel Aguilar, cap de neurologia de l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa.
  • Tractament fisioterapèutic de l'Ictus. A càrrec del Sr. Martí Gisbert, fisioterapeuta i membre del GI del Vallès Occidental.
  • Un instant, un 'capgir' per sempre. A càrrec de la Dra. Eulàlia Ripoll, internista, autora del llibre del mateix títol i pacient afectada d'Ictus.
  • De metge a pacient. De biomèdic a biopsicosocial. A càrrec del Sr. José Miguel Aguililla, fisioterapeuta i membre del GI del Vallès Occidental.

Es tracta d'un acte obert a la població general que pretén iniciar un camí de difusió de la professió al nostre territori.

Us hi esperem companys!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×