El CFC signa un conveni amb NIKIDOM per verificar les característiques ergonòmiques dels seus productes

Publicada el 11/12/2012

El passat 28 de novembre, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va signar un conveni de col·laboració amb NIKIDOM, SL, una empresa que fabrica i distribueix articles innovadors de puericultura i joguines de primera infància i que té especial sensibilitat per l'ergonomia dels seus productes.

La Sra. Sylvie Cherian, com a representant de NIKIDOM, SL, i el Sr. Manel Domingo, degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, varen rubricar un acord que té per objecte promoure accions destinades a millorar la salut de la població i, concretament, a prevenir la dels infants tot aplicant criteris ergonòmics en la selecció i distribució dels productes que els estiguin dirigits.

En aquest sentit, el CFC verificarà les característiques ergonòmiques dels productes integrants del catàleg de NIKIDOM i, després de sotmetre'ls a l'estudi que estimi pertinent, si és el cas que els consideri adequats, s'avindrà a promocionar la divulgació de la seva qualitat tot autoritzant l'ús del seu logotip, acompanyat sempre de la menció "Parla amb el teu fisio" i de la llegenda "Ergonomia testada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya".

També us informem que NIKIDOM ofereix un descompte del 41% als col·legiats -degudament acreditats- en la compra de la motxilla NIKIDOM Roller, a més de la possibilitat, als centres que hi estiguin interessats, d'esdevenir-ne distribuïdor. L'anunci d'aquesta motxilla el podeu veure a TV3 des del passat 10 de desembre i fins al 23 de desembre.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×