El Grup d'Interès del Maresme es reactiva amb la mirada posada en el 2013

Publicada el 13/12/2012

El passat 12 de desembre, el Sr. Marc Lari, vocal de la Junta de Govern del CFC, va assistir a la reunió del Grup d'Interès del Maresme, amb la qual es pretenia reactivar aquest ens col·legial. El renovat Grup d'Interès del Maresme està compost pel Miquel Ferrer, el Miquel Àngel Martínez, la Lourdes Sanclemente, la Júlia Viedma, Judith Estivill i l'Enric Cortés com a interlocutor.

La reunió va servir també per recordar les funcions dels grups d'interès col·legials que són, entre d'altres: treballar per fer difusió de la Fisioteràpia en el seu àmbit territorial, fer formació per a fisioterapeutes de la zona i participar en esdeveniments esportius de la comarca.

Per la seva banda, el GI del Maresme es va plantejar, com a grans objectius per al 2013, donar a conèixer el Grup d'Interès a tots els fisioterapeutes del Maresme, organitzar un curs de kinesiotape, col·laborar en algun esdeveniment esportiu de la zona i participar activament en el DiFT2013.

Podeu obtenir més informació del GI del Maresme al seu apartat dins del web col·legial www.fisioterapeutes.cat/grups_interes/maresme/ així com posar-vos en contacte amb ells a maresme@fisioterapeutes.cat

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×