La Sra. Conxita Tarruella, diputada al Congrés per CiU, i el Dr. Rafael Manzanera, director de l'ICAM, distingits com a col·legiats honorífics del CFC

Publicada el 18/12/2012

El passat 17 de desembre, com a acte previ a la XXXII assemblea col·legial, el CFC va fer l'acte de lliurament de la distinció col·legial com a col·legiats honorífics a la Sra. Conxita Tarruella i al Dr. Rafael Manzanera per la seva contribució en temes sensibles a la Fisioteràpia i al nostre col·lectiu professional.

Acte distinció col·legiats honorífics Acte distinció col·legiats honorífics

La Sra. Tarruella és, entre d'altres, diplomada en infermeria i sanitat, màster oficial en recerca en cures intensives, vicepresidenta de la Federació Espanyola de Lluita contra l'Esclerosi Múltiple i, en aquesta darrera legislatura, ha estat diputada al Congrés per CiU, des d'on hem rebut el seu suport ens dos aspectes cabdals per a la nostra professió: el reconeixement de les especialitats en Fisioteràpia i en relació a la Llei del Medicament. En paraules del tresorer del CFC, Sr. Ramon Aiguadé, que li va fer entrega del guardó "és una admiradora declarada de la nostra professió i li fem entrega d'aquest premi, sobretot, per haver sabut compaginar dues vocacions: la infermeria i la política, tot treballant incansablement per a un món millor".

Sra. Conxita Tarruella Acte distinció col·legiats honorífics

Per la seva banda, el Sr. Rafael Manzanera és, entre d'altres, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària, doctor per la UB, màster en Direcció d'Empreses per l'IDE-CESEM i diplomat en Epidemiologia (1980), en Sanitat (1981), en Estadística (1982) i en Gestió Hospitalària (1986). A l'actualitat ostenta la direcció general de Recursos Sanitaris del Departament de la Salut i és director de l'ICAM. L'entrega del guardó col·legial –que va rebre de mans del degà del CFC, Sr. Manel Domingo- se li va fer en reconeixement a "la seva activitat professional i docent, i per la seva capacitat de diàleg en relació del Decret del Teràpies Naturals, malgrat la divergència d'opinions inicials que va mantenir amb el nostre Col·legi".

Sr. Rafael Manzanera Acte distinció col·legiats honorífics

La Sra. Tarruella i el Sr. Manzanera van rebre emocionats el guardó col·legial que els converteix en col·legiats honorífics del CFC i van voler agrair aquesta distinció amb unes càlides paraules de suport cap al nostre col·lectiu i la nostra professió.

Acte distinció col·legiats honorífics Acte distinció col·legiats honorífics

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×