Uneix-t'hi, junts serem més forts!

Publicada el 07/03/2012

Us recordem que el proper 17 de març a les 11.30 h al Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona (c/ Casp, 130, Barcelona), la Asociación de Fisioterapeutas y Profesionales del Ámbito de la Salud y Sociosanitario de España (APFASSE) es presentarà davant totes aquelles persones que estiguin interessades a adherir-s'hi i a conèixer els seus objectius i funcions.

No es tracta d'una associació del CFC, sinó que serà independent, sobirana i podrà prendre les decisions que cregui oportunes.

Dos són els motius principals que han motivat la creació de l'APFASSE: un, l'actual manca de poder per negociar amb força els convenis col·lectius, aspecte de rellevant importància si tenim en compte l'actual reforma laboral; i dos, la falta d'informació que tenen els professionals sociosanitaris sobre temes laborals i jurídics. En aquest sentit, s'han detectat casos de vulneració dels drets laborals, especialment entre els autònoms, als quals l'APFASSE els oferirà les eines de protecció necessàries davant aquests fets.

L'APFASSE vol presentar-se davant els possibles afiliats com una associació de caire obert i dialogant que té les portes obertes a d'altres professionals sanitaris, inclosos aquells metges i infermeres descontents amb els seus sindicats sectorials. El fet de que fisioterapeutes, treballadors socials, logopedes, psicòlegs, tècnics, etc. treballin conjuntament pels seus drets, ens permetrà ser un grup nombrós d'on hauran de sortir diversos delegats sindicals. Quants més serem, més força tindrem!

Ara, atesa la conjuntura economicosocial que estem travessant, es fa més evident que mai la justa reclamació d'un marc laboral que posi a la nostra disposició uns instruments reals que ens permetin desenvolupar amb eficàcia la defensa dels nostres interessos com a col·lectiu. És l'hora de treballar conjuntament per aconseguir un model laboral just i digne per a tots.

No hi faltis, t'hi esperem! Perquè els teus companys et necessiten i la Fisioteràpia també!

Pots confirmar la teva assistència a la reunió de presentació de l'AFPASSE a conferencies@fisioterapeutes.cat, Srta. Mari Ángeles.

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×