El CFC presenta la segona edició de la Jornada Col·legial: Abordatge Pràctic de la Fisioteràpia en Geriatria

Publicada el 09/03/2012

I una més!!!! Ara volem presentar-vos la segona edició de la Jornada Col·legial: Abordatge Pràctic de la Fisioteràpia en Geriatria, que se celebrarà el proper 18 de maig a l'Auditori del Campus de la Comunicació – Poblenou de la UPF (c/ Roc Boronat, 138, Barcelona).

La Jornada compta amb un excel·lent programa confeccionat per la nostra companya de la Junta de Govern, Sra. Benilde Martínez, amb ponents de reconegut prestigi, la participació clau de la Comissió de Geriatria i amb la col·laboració d'altres comissions col·legials que treballen amb la gent gran.

Les ponències que es presentaran a la Jornada seran molt visuals i gràfiques, i ens permetran conèixer aspectes pràctics de la Fisioteràpia geriàtrica tant des de la seva vessant terapèutica com de la preventiva i de promoció de la salut.

Esperem repetir l'èxit d'assistència de la primera edició, atès que sabem que la Fisioteràpia en geriatria és una especialitat en què treballen un alt nombre de companys, i, des del Col·legi, volem col·laborar a què la seva feina sigui més visible dins i fora del nostre col·lectiu.

Data: 18 de maig
Lloc: Auditori del Campus de la Comunicació – Poblenou de la UPF (c/ Roc Boronat, 138, Barcelona)
Horari: de 09.00 h a 17.30 hores
Preu:

  • Fisioterapeutes col·legiats: 60€
  • Fisioterapeutes no col·legiats: 100€
  • Estudiants: 40€

No hi podeu faltar!

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×