Jornada "Exercici terapèutic" a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna - URL

Publicada el 13/04/2012

La Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna - URL organitza,el proper 20 d'abril,la jornada "Exercici terapèutic" a la sala d'actes de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona.

En aquesta jornada es pretén actualitzar el coneixement actual sobre l'exercici terapèutic, revisar quins són els aspectes més rellevants quan es fa una correcta prescripció i quins criteris s'han de seguir per a una adequada confecció de programes dirigits a cada patologia o discapacitat.

El Col·legi col·labora en aquesta jornada que compta amb la presència, entre d'altres, amb la Sra. Maria Giné, fisioterapeuta, doctora en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, i amb la Sra. Elena Gimeno, fisioterapeuta del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL) i membre de la Comissió de Respiratori del CFC.

Consulta la informació de la jornada

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×