La Secció Territorial de Tarragona celebra la seva reunió anual amb la conferència "La sofrologia com a eina per disminuir el dolor i l'ansietat: Enfocament des de la Fisioteràpia"

Publicada el 19/04/2012

El passat dissabte 24 de març va tenir lloc la reunió anual de la Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a la Casa del Mar de la ciutat de Tarragona. Com a novetat d'aquest any, s'incloïa una conferència informativa sobre tècniques sofrològiques, anomenada "La sofrologia com a eina per disminuir el dolor i l'ansietat: Enfocament des de la Fisioteràpia", a càrrec del Sr. Luis Merino i del Sr. Óscar Marín, tots dos fisioterapeutes i màster en Sofrologia Caycediana. La reunió també va comptar amb l'assistència de la Sra. Marta Romera com a representat de la Junta de Govern del CFC.

El dia va començar amb l'inici de la reunió anual a les 9.30 h en primera convocatòria i a les 10.00 h en segona, quan es va donar la benvinguda a tots els assistents i se'ls va agrair el fet que haguessin acudit a l'acte. Durant el temps que va durar la reunió, que va transcórrer en un clima distès i agradable, es va fer una exposició a tots els assistents de tots els actes en què la Secció de Tarragona va participar durant l'any 2011 (esportius i no esportius), la formació realitzada durant aquest passat any; així com la formació que s'espera donar als col·legiats l'any 2012 i tots els actes previstos per aquest any, i el pressupost de què disposa la Secció. La Sra. Romera va aclarir i explicar alguns aspectes des del punt de vista de la Junta de Govern, i va fer especial incidència en com serà el nou format del Dia Mundial de la Fisioteràpia.

Seguidament es va iniciar la conferència "La sofrologia com a eina per disminuir el dolor i l'ansietat: Enfocament des de la Fisioteràpia", on els fisioterapeutes especialistes en Sofrologia Caycediana van realitzar un recorregut històric de la tècnica, van exposar un marc teòric per situar-la, i van incloure la pràctica d'un parell de tècniques que van ser molt ben rebudes i van agradar molt als assistents, i que ens van semblar molt beneficioses per poder-les aplicar als nostres pacients, quan en siguin beneficiaris.

Cal comentar que tot i que l'assistència no va ser molt elevada, tots els presents a la reunió i posterior conferència vam coincidir en què el dia va estar molt ben aprofitat i va ser molt útil, tot en un marc de companyonia i germanor. Des de la Secció ens agradaria incidir en el fet que la fórmula utilitzada enguany de reunió + conferència va ser força profitosa, atès que tots els assistents van mostrar la seva satisfacció; així com recordar que aquests actes han de servir per reunir els fisioterapeutes col·legiats de la província, amb l'objectiu de compartir coneixements i experiències. Des de la Secció continuarem treballant en aquestes tasques, amb il·lusió i dedicació.

Secció Territorial de Tarragona

Departament de Comunicació
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×