La Fundació Alzheimer Catalunya organitza la campanya "Anem de marxa per l'Alzheimer"

Publicada el 11/05/2012

El proper 2 de juny, i coincidint amb l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional, la Fundació Alzheimer Catalunya organitza la campanya "Anem de marxa per l'Alzheimer", una activitat de marxa nòrdica senzilla i divertida pensada per poder-la gaudir en família.

El preu de les inscripcions és de 3€ (fins a 10 anys) i 5€ (adults) i inclou lloguer de bastons presentant el DNI, ampolla d'aigua, barreta energètica i participació en un sorteig de tres parells de bastons de marxa nòrdica. La recaptació anirà destinada íntegrament a finançar els projectes de suport i atenció a les persones afectades per l'Alzheimer i les seves famílies.

La sortida general serà de la Diagonal ‐ plaça Francesc Macià costat muntanya i finalitzarà als Jardins de Pedralbes (recorregut de 3,8 km).

Es formaran dos grups (fixeu‐vos‐hi bé on voleu participar, a l'hora de reservar plaça a Atrápalo):

  • Grup A: 7,6 km. Marxa més activa i circuit doble (anada i tornada).
  • Grup B: 3,8 km. Marxa més lenta.

La Fundació Alzheimer Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que pretén informar i assessorar les persones afectades de demència, els seus familiars i els professionals del sector, ajudant-los a afrontar amb les màximes garanties la problemàtica que la malaltia causa en les seves vides.

Podeu trobar més informació aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×